Τρίτη, Ιουλίου 17, 2007

Ενα site για την Πάρνηθα!

Η Paradox Ethereal ανακοινώνει την έναρξη του ιστότοπου με τίτλο και θέμα «ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ» ως μία προσπάθεια ενημέρωσης, ενεργοποίησης και συσπείρωσης πολιτών.

http://www.paradoxethereal.com:8080/paradoxethereal/parnitha

Μπορείτε να γίνετε μέλη και να προωθήσετε το μήνυμα έτσι ώστε περισσότεροι πολίτες να δουν το φωτογραφικό και βίντεο υλικό με την πραγματική εικόνα της καταστροφής.

click here: PARNITHA

------------------------------------------------------------------------------------

Paradox Ethereal announces the creation of the site called PARNITHA AND GREEK NATURE, an effort to inform, activate and coil citizens.

http://www.paradoxethereal.com:8080/paradoxethereal/parnitha

You can become members and forward the message so that more citizens can see the photo and video material depicting the actual image of the disaster.

click here: PARNITHA

------------------------------------------------------------------------------------


H Paradox Ethereal anakoinonei tin enarksi toy istotopoy me titlo kai thema PARNITHA KAI ELLINIKI FISI os mia prospatheia enilerosis, energopiisis kai sispeirosis politon.

Mporeite na ginete meli kai na proothisete to minima etsi oste perisoteroi polites na doun to fotografiko kai video iliko me tin pragmatiki eikona tis katastrofis.

click here: PARNITHA

4 Comments:

Blogger zizugataki said...

'Ασχετο το σχόλιο με την Πάρνηθα. Σχετικό με το post στο doncat23.08.07. Υπάρχουν οργανώσεις που μπορούν να βοηθήσουν τα ζώα και πώς; Μένω στη Θεσσαλονίκη και θα με ενδιέφερε. Θέλω πολύ να βοηθήσω τα ζώα αλλά νομίζω οι οργανώσεις αναλίσκονται σε καβγάδες για τους τίτλους και μαλώνουν με τους δήμους και τους δημάρχους, πιθανώς γιατί υπάρχουν χρήματα από πίσω; δεν ξέρω. Μπορεί απλώς να αφορά το παιχνίδι της εξουσίας. Εμένα με ενδιαφέρουν τα ζώα και η αλλαγή νοοτροπίας. Αν θέλετε γράψτε μου το e-mail σας.

5:31 μ.μ., Αυγούστου 23, 2007  
Blogger blade runner said...

zizugataki, γεια χαρά!

Ναι, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσεις, και υλικά και με προσωπική δουλειά, ελάχιστη ή πολλή, ανάλογα με το χρόνο που διαθέτεις και τη διάθεσή σου φυσικά.

Αν δεν σου είναι κόπος, γράψε μου στο e-mail

thebladerunner1973@hotmail.com

Θα σου απαντήσω αύριο, το πολύ. Αρκεί να μου πεις τι χρόνο διαθέτεις και τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις. Ακόμη και από το σπίτι σου μπορείς να βοηθήσεις πάντως!

Φιλιά, να είσαι καλά.

7:03 μ.μ., Αυγούστου 23, 2007  
Blogger doctor said...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

9:40 μ.μ., Αυγούστου 27, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

5:19 μ.μ., Σεπτεμβρίου 03, 2009  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home